torsdag 5 december 2013

BETES TIPS

Nu är vi inne i det ljuvliga December med för tunn is för att kunna fiska ifrån, och för tjockt för att åka båt.  Just nu känner jag att isen får vänta till jul, för jag har lite beten att testa! men som troligt vis får vänta till Nyår, När premiären i Nyköpingsån drar igång!






1. Första betena jag tänker presentera:

Gäddgapet - Spinky och Crasy
Två fina handgjorda jerkbaits som ska ha tagit stora fiskar. Ska bli hur coolt som helst att pröva dessa! här har ni länken  http://gaddgapet.se/ där ni kan beställa era beten!








2. Nästa är Pigg King Lures - Hippi shake jr. En riktig Gädd dräpare, Som dansar med en fruktansvärt svängig gång , men som ändå håller sig rätt. Och  så är han en av Sveriges absolut trevligaste människa, Fredrik  Johansson. han är med på en gilla /dela tävling och säger "Omjag vinner så vill jag att ni ger det till en ungdom". Med andra ord så tänker han på Ungdomens framtid, Och det är värt att skriva om! Beställ dem nu på  http://jiggar.nu/jiggar/pigg-king/.









3. Gramslures, En av de Roligaste beten jag testat, Just för att den är Stor och fet, Och har en fantastisk gång!  Den liksom , Svänger som en vobbler när man vevar den, Och sladdar ut åt sidorna! Fantastiskt Kul bete! http://gramslures.se/ här finns olika sorter på färg och modell! Rekommenderar dem starkt!




















Mouse - Sveriges, Enligt mig, Bästa spinnfluga. Den pulserar i vattnet, och går upp... ... Och ned. Fiskas både grunt och djupt. Mouse finns i många olika färger och storlekar. Beställ dem om du vill ha stor fisk, Bara ett tips ;) http://www.fiskeguide.org/





Tack för att ni läste!
/Littlepiker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar